Το Αιγάλεω το προηγούμενο Σάββατο έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθότι επικράτησε της Νέας Κηφισιάς σε έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βέβαια ο οργανισμός των δυτικών Προαστίων παρά την μεγάλη νίκη του έχει σημαντικά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, εκδίδοντας μάλιστα κι ανακοίνωση. Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Καρακώστα τόνισε ότι η διαιτητική τριάδα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα, ενώ σαν ιστορική ομάδα ζητά ίση μεταχείριση από την διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος γίναμε μάρτυρες μιας κακής διαιτησίας αλλά αποφασίσαμε να το προσπεράσουμε διότι πάντα ο ηττημένος συνηθίζεται να έχει παράπονα.
Για ακόμη μια αγωνιστική όμως αν και η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, έπεσε θύμα κατάφορης αδικίας από τη διαιτητική τριάδα του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕ Ν.Κηφισίας. Μια διαιτητική τριάδα που κατάφερε με τα σφυρίγματα της να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα.
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται όμως παύει να είναι σύμπτωση. Πρωταγωνιστές στα γήπεδα θέλουμε τους αθλητές και όχι τους διαιτητές.
Το Αιγάλεω είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία και δυναμική και απαιτεί ίση και δίκαια μεταχείριση.
ΥΓ. Τα βίντεο των αγώνων είναι στη διάθεση των αρμόδιων για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Εκ του ΔΣ