Με έναν διεθνή γκαρντ αναμένεται να ολοκληρώσει το ρόστερ του ο Αίολος Αγυιάς. Η νεοφώτιστη ομάδα στη Β’ Εθνική συμφώνησε με τον Νίκο Πλώτα, τον 18χρονο γκαρντ της Εθνικής Εφήβων, ο οποίος ανήκει στον Προμηθέα Πάτρας και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων.

Ο Πλώτας (2004, 1.95) θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον Προμηθέα και αναμένεται να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου την επερχόμενη σεζόν στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, παίρνοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες σε ανδρικό επίπεδο.

Στο EuroBasket U18 ο Πλώτας ήταν ο βασικός σούτινγκ γκαρντ της Εθνικής και ολοκλήρωσε το τουρνουά έχοντας 6,7 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα σε 17,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Στον Αίολο θα αποτελέσει το 7ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Δημήτρη Λυμπέρη, Ηλία Χριστόπουλο, Γιώργο Μπαλή, Φώτη Παπαφωτίου, Βασίλη Νιφόρα και Παναγιώτη Γκάτζιο. Από την περσινή ομάδα παρέμειναν οι Γιάννης Θανόπουλος, Νίκος Γοργότσης, Βασίλης Γιαννικόπουλος, Στέλιος Χατζόπουλος και Νικήτας Βαλαής.