Σε κατάσταση συναγερμού η περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης της Euroleague. Η Anadolu Efes κινδυνεύει να χάσει τον Vasilie Micic για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η είδηση αυτή έγινε κυρίως γνωστή με τα λόγια του κόουτς Ataman μετά την αναμέτρηση με την ASVEL όταν ο ίδιος δήλωσε πως ο τραυματισμός του Σέρβου super star είναι πιο σοβαρός απ’ ότι φαίνεται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει τη σεζόν. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση καθώς ενδέχεται να χάσουν ένα βαρύ «όπλο» εν’ όψει της προσπάθειας που κάνουν για είσοδο στη τελική οκτάδα της διοργάνωσης.

Και κάπου έδω μπαίνει γερά στο κόλπο το όνομα του Tyler Dorsey. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από τους Texas Legends και η διωρία για να πάει σε ομάδα της Ευρώπης εκπνέει την 1η Μαρτίου. Προτεραιότητα του ίδιου εξακολουθεί να είναι το NBA, ωστόσο η Efes φαίνεται πως αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον προς τον Έλληνα διεθνή guard καθώς φαντάζει μια ιδανική λύση σε ενδεχόμενη απώλεια του Micic και μπορεί να πλαισιώσει τους Larkin και Clyburn.

Εν αναμονή λοιπόν της κατάστασης του Micic και της αντίδρασης της ομάδας της Τουρκίας.