Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει βάλει μπροστά τις μηχανές της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Βασίλη Κρομμύδα, ανακοίνωσε ότι στο ρόστερ της ομάδας θα παραμένει και ο Κώστας Καλλιάρας. Ο αρχηγός και “σημαία” του ΑΣΑ θα παραμείνει για έκτη διαδοχική χρονιά στον σύλλογο, ενώ την σεζόν που μας πέρασε είχε “διπλούς” μέσους όρους (18 πόντοι, 11 ριμπάουντ), παρά τα 38 του χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

Κώστας Καλλιάρας… η σημαία ψηλά!
Οι σημαίες παραμένουν πάντα στον ιστό τους… και ο Κώστας Καλλιάρας είναι ο Αρχηγός μας.
Ένας από τους καλύτερους και πολυτιμότερους ψηλούς στη Β Εθνική θα βρίσκεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στα κιτρινόμαυρα. Ο Άνθρωπος που ξεσηκώνει την κερκίδα, που γεμίζει τα αντίπαλα καλάθια με πόντους και που στηριχτήκαμε 5 χρόνια στις πλάτες του και τη νέα χρονιά θα είναι στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μας.
Θα το γράψουμε και σε αυτή την ανακοίνωση για να το θυμούνται όλοι στο ξεκίνημα της χρονιάς με αυτά που θα δούνε τη Νέα Χρονιά… Πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου. ΤΕΛΟΣ.
Ο Αρχηγος μας Κώστας Είχε την τελευταία χρόνια: 18 ποντους μ.ο, 11 Ριμπάουντ (Αριθμοί double double σε κάθε παιχνίδι στα 38 του) και με μ.ο λεπτών 39 σε κάθε παιχνίδι.
Κώστας Καλλιάρας… ο πρώτος παίκτης για τη νέα χρονιά και έρχεται συνέχεια ανακοινώσεων.