Το ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. 

Συγκεκριμένα, στον οργανισμό της Θεσσαλίας παρέμειναν και τη νέα χρονιά οι Νίκος Παπαστολόπουλος, Γιώργος Ψυχογυιός και Δημήτρης Πανταζής, ενώ έχουν φτάσει φέτος οι Δημήτρης Μαντίκος, Γιώργος Ζώρζος, Γιώργος Τσιώτας, Δημήτρης Λαφτσίδης, Νάσος Κακαβούλας και Θάνος Παπανικολόπουλος.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και το γεγονός πως η Αναγέννηση έκλεισε και το πρώτο της φιλικό δείγμα γραφής καθότι την προσεχή Τετάρτη (14/9) θα υποδεχθεί τους γειτονικούς Τιτάνες Παλαμά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας για την ομάδας μας, έχουμε την Τεταρτη στο Κλειστό Γήπεδο #Καρδίτσας με την ομάδα των Γ. Σ. Τιτάνες Παλαμά.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. – Τιτάνες Παλαμά

● Τετάρτη 14.09.2022

● Κλειστό Γήπεδο Καρδίτσας

● Ώρα: 18:00

 

Οι Νέοι:

Δημήτρης Μαντίκος (2002)

Γιώργος Ζώρζος (2002)

Γιώργος Τσιώτας (2001)

Δημήτρης Λαφτσίδης (2000)

Νάσος Κακαβούλας (2003)

Θάνος Παπανικολόπουλος (2003)…

 

Παρέα με τους «παλιούς»:

Νίκος Παπαστολόπουλος (1998)

Γιώργος Ψυχογυιός (1994)

Δημήτρης Πανταζής (1995)…

 

και τους έμπειρους: Κώστα Γεωργαντζά, Κώστα Καλλιάρα στο παρκέ του Γηπέδου μας για να χαρούν το πρώτο – ανεπίσημο – παιχνίδι της σεζόν μας.

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που θα μας «δείξει» τις αδυναμίες και τα δυνατά μας κομμάτια, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, καθώς οι παίκτες μας βρίσκονται στην τέταρτη Εβδομάδα σκληρής δουλειάς.

Το παιχνίδι είναι ανοιχτό για τους φιλάθλους μας”.