Αν και το πιο πιθανό σενάριο βάσει των μέχρι στιγμής συζητήσων ήταν το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, οι Νίκος Παπαρέγκας και Κόροιβος Αμαλιάδας φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά σε μια νέα συμφωνία -σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr.

Ουσιαστικά, το πεδίο της ανανέωσης της κοινής τους συνεργασίας ήταν αρκετά… ομιχλώδες τις τελευταίες ημέρες, με τον έμπειρο αθλητή (28 ετών – 2 μέτρα – Forward) να είχε δεχθεί μάλιστα και τρανή κρούση από αρκετές ακόμα ομάδες της Α2 Ανδρών αλλά ακόμα και του εξωτερικού. 

Ωστόσο, τα εμπόδια που υπήρξαν στις μέχρι πρότινος συνομιλίες τους φαίνεται πως έχουν ήδη ξεπεραστεί, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε μια νέα συμφωνία, που θα κρατήσει τον 28χρονο παίκτη στην Αμαλιάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο (2021-2022), την πρώτη του με την ομάδα του Κοροίβου και την τρίτη διαδοχική στον κόσμο της Α2, ο πρώην παίκτης των Τρίτωνα και ΑΣ Καρδίτσας μέτρησε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 32 αγωνιστικά λεπτά σε 28 ματς.