Ο ΑΟΚ Χανιά μπορεί να βρίσκεται στη τελευταία θέση του 2ου ομίλου της Β΄Εθνικής ωστόσο το έργο που γίνεται στις ακαδημίες είναι τεράστιο και αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση διοργάνωσε φιλικά εκτός Χανίων με ιστορικές ακαδημίες όπως του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου. Έτσι, τα παιδιά των ακαδημιών συλλέγουν εμπειρίες που θα τους είναι χρήσιμες στο άμεσο μέλλον όταν δηλαδή θα καλεστούν να ανέβουν ένα σκαλοπάτι και να αγωνιστούν σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο ΑΟΚ Χανιά συνεχίζει την προσπάθεια του ώστε κάποια τμήματα της Ακαδημίας να ταξιδεύουν εκτός Χανίων και να παίζουνμε ιστορικές μπασκετικες ακαδημίες. Δινοντας στα παιδιά την ευκαιρία να αποδείξουν ότι με προγραμματισμένη και εντατική δουλειά μπορούν να τις κοιτάξουν στα μάτια ! Έτσι μετά τα φιλικά της ομάδας Μινι και Προ μινι με τις ομάδες του Ολυμπιακού Ήρθε η σειρά της ομάδας Παμπαίδων να αγωνιστεί με την ομάδα του Πανιώνιου. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό. Να ευχαριστήσουμε επίσης την ΑΝΕΚ κοινοπραξία για την στήριξη και την βοήθεια τους στις προσπάθειες μας».

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.