Εξελίξεις είχαμε λίγη ώρα πριν στο στρατόπεδο της ομάδας του ΑΟΠΦ αναφορικά με το θέμα προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη με μια χρονιά με τον κόουτς Θοδωρή Τερζή. Ο νεαρός τεχνικός που οδήγησε την ομάδα μέχρι και τα playoffs θα την καθοδηγήσει και την επόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον coach Θοδωρή Τερζή. Ο Α.Ο.Π.Φ. έχει αποδείξει διαχρονικά ότι εκτιμά τις καλές συνεργασίες και πάντα θέλει να «χτίζει» μακροχρόνιες σχέσεις. Ο coach Θοδωρής Τερζής, μπορεί να ήρθε φέτος στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου, όμως με την εργατικότητα του, το προπονητικό ταλέντο του και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του απέδειξε πως αξίζει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. O coach Τερζής τη σεζόν που πέρασε καθοδήγησε την ομάδα μας σε 6 αγώνες κανονικής διάρκειας και σε έναν αγώνα playoff μετρώντας 4 νίκες».

Στις δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της ανανέωσεις, ο κόουτς Τερζής θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του δείχνει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Α.Ο.Π.Φ. Το Παλαιό Φάληρο είναι ένας σύλλογος που καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες μου δίνοντας τη δυνατότητα να δουλέψω σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, και εύχομαι να έχουμε μια νέα καλή χρόνια με υγεία για όλους».