Το αναπτυξιακό πρόγραμμα στον Χολαργό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το επιχείρημα αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως τρεις αθλητές των υποδομών του Συλλόγου ανανέωσαν την συνεργασία τους με την αντρική ομάδα και θα την ενισχύσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος φυσικά Άγγελο Ραπτίδης, Ηλία Ζυγομήτρος και Βαγγέλη Γιαννουλάκης. Και οι τρεις είναι 20 ετών, σπουδάζουν και είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν 4 χρόνια το ΔΣ του Συλλόγου μας ενέκρινε το πλάνο ανάπτυξης της ανδρικής ομάδας, ένα πλάνο που στόχο είχε την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες μέσα από ένα ελκυστικό μπάσκετ βασιζόμενοι σε νέους και υποσχόμενους αθλητές.

Ο Χολαργός με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ακόλουθους αθλητές οι οποίοι αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα και την ομάδα Νέων Ανδρών!  Άγγελος Ραπτίδης (20 ετών), Ηλίας Ζυγομήτρος (20 ετών), Βαγγέλης Γιαννουλάκης (20 ετών)

Και οι τρεις αθλητές παρά το νεαρό της ηλικίας τους διακρίνονται για τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα, την εργατικότητα μέσα στο γήπεδο και την επιμονή τους στη λεπτομέρεια!

Ταυτόχρονα με το μπάσκετ είναι και οι τρεις φοιτητές πανεπιστημιακών σχολών επιβεβαιώνοντας το «moto του Συλλόγου» ότι όταν θες όλα μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία!

Καλή επιτυχία στη νέα σεζόν και στα τρία παιδιά, με υγεία και επιτυχίες»