Τίτλοι τέλους για Χολαργό και Γιάννη Τσουβελεκάκη με τις δύο πλευρές να λένε «αντίο» μετά από μια μακροχρόνια συνεργασία.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος της Αττικής με μια συγκινητική ανακοίνωση αποχαιρέτησε τον αρχηγό της ομάδας κάνοντας λόγο για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα μέλη του ΔΣ, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του HolargosBC αποχαιρετούμε από το αγωνιστικό δυναμικό της ομάδας, ένα δικό μας παιδί, τον Αρχηγό μας, Γιάννη Τσουβελεκάκη.

Ο Γιάννης, που προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, ανδρώθηκε πολύ νωρίς αφού από τα 18 του μόλις χρόνια έγραψε τις πρώτες συμμετοχές στην ανδρική μας ομάδα, στην πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική Β’ Εθνική. Τα τελευταία δύο χρόνια πρόσφερε ξανά τις υπηρεσίες του στην ομάδα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας των ισάριθμων ανόδων με αποκορύφωμα το φετινό νταμπλ όπου είχε και τη χαρά να σηκώσει ως αρχηγός τα τρόπαια του Πρωταθλητή Α’ ΕΣΚΑ και Κυπελλούχου ΕΣΚΑ, μας μοναδικής επιτυχίας στα 41 χρόνια του Συλλόγου.

Ο αδαμάντινος χαρακτήρας του, το αγωνιστικό του πάθος και η ευγενής άμιλλα είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και που εμείς στον Χολαργό είχαμε την ευτυχία να απολαύσουμε ξανά τα δύο τελευταία χρόνια.

Γιάννη σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επαγγελματική και προσωπική σου πορεία».