Φούλ αγωνιστική δράση είχε η χθεσινή ημέρα για το NBA. Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν ενώ οι Lakers πέτυχαν επιτέλους την πρώτη τους νίκη. Το Cleveland συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ενώ οι Golden State δείχνουν να μην πατούν καλά στα πόδια τους. Πάμε όμως να ξετυλίξουμε το κουβάρι της χθεσινής ημέρας.

Los Angeles Lakers-Denver Nuggets 121-110

Με μπροστάρη τον απόλυτο ηγέτη Lebron James (26 πόντους, 6 ριμπάουντ) το LA έσπασε ένα αρνητικό σερί και επικράτησε απέναντι στο Denver. Από κοντά και ο Westbrook ο οποίος σκόραρε 18 πόντους. Από πλευράς φιλοξενούμενων πρώτος σκόρερ ήταν ο Jokic με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Detroit Pistons-Golden State Warriors 128-114

Ύστερα από τη χθεσινή αγωνιστική οι Golden State δείχνουν να μη πατούν καλά στα πόδια τους καθώς υπέστησαν τη δεύτερη σερί ήττα τους. Από τους νικητές υπήρχαν τέσσερις παίκτες με πάνω από 20 πόντους με τον Bay να έχει 28, τον Steward 24 (13 ριμπάουντ), τον Cunningham 23 και τον Bogdanovic 21.  Curry και Poul με τους 32 και 30 πόντους αντίστοιχα δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του Kerr.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

San Antonio Spurs-Minnesota Timberwolves 107-98

Με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και με εξαιρετικό ρυθμό συνεχίζει η ομάδα του San Antonio. Το ρεκόρ της ομάδας του Greg Popovic (5-2) αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα. Στη χθεσινή αναμέτρηση με τους Timberwolves πρωταγωνιστές ήταν οι Johnson με 25 και McDermmot με 23 πόντους. Από πλευράς Minesota ξεχώρισαν οι Towns και Edwards με 26 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Cleveland Cavaliers-New York Knicks 121-108

Και μιας που μιλάμε για εκπλήξεις ιδού και το Cleveland. Πέντε νίκες σε έξι αναμετρήσεις και αυτή τη φορά απέναντι στους Knicks. Φοβερό παιχνίδι από τον Mitchell με 38 πόντους και 12 ασίστ. Στην αντίπερα όχθη πάλεψαν οι Barrett και Randle με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Phoenix Suns-Houston Rockets 124-109

Το απόλυτο στην έδρα τους διατηρούν οι Phoenix Suns οι οποίοι κέρδισαν σχετικά άνετα το Houston. Στους 30 σταμάτησε ο Booker ενώ για τους Rockets οι οποίοι βυθίστηκαν στο 1-6 ξεχώρισε ο Porter Jr. με 26 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Boston Celtics-Washington Wizards 112-94

Τελευταίο ματς της βραδιάς η νίκη της Βοστώνης. Τρομερή η τριάδα των Brown, Tatum και Pritchard οι οποίοι σκόραραν τους 70 πόντους της ομάδας. Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Porzingis με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.