Την τρίτη θητεία του στην ομάδα της Ρόδου ετοιμάζεται να διανύσει ο Γιάννης Βογιατζής. Ο έμπειρος guard επιστρέφει για τρίτη φορά στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου έπειτα από τη διετία 2010-2012 αλλά και το 2015.

Ο Βογιατζής αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφικη ενίσχυση μετά και το Nicolas Flame ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το προσεχές Σάββατο στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γιάννη Βογιατζή, ο οποίοςαποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μας μετά τον Nicolas Elame για τηχειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο έμπειρος παίκτης (γεννηθείς το 1986), αγωνίζεταιστις θέσεις «1» και «2» και έχει τεράστια θητεία στις εθνικές κατηγορίες, μετελευταία σταθμό του την Καλλιθέα. Ο Γιάννης Βογιατζής έχει αγωνιστεί στις εξήςομάδες: Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου, Π.Α.Ο. Δειλινών, ΟλυμπιακόςΒόλου, Γ.Σ. Σιάτιστας, Πιερικός/ Αρχέλαος, Καλλιθέα και επιστρέφει στην ομάδαμας, στην οποία αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στο παρελθόν. Με τον Διαγόρα, οΓιάννης Βογιατζής τη διετία 2010-12 έπαιξε στη Β’ Εθνική, ενώ επέστρεψε στηνομάδα το 2015, στην οποία έκανε τη δεύτερη θητεία του. Ο Γιάννης Βογιατζής θατεθεί στη διάθεσή του Μιχάλη Κουταλιανού και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) με τον Πανιώνιο. Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια της τον ΓιάννηΒογιατζή εύχεται να είναι πάντα υγιής και να βοηθήσει στο μέγιστο την ομάδα ναυλοποιήσει τους στόχους της».