Ο Μακεδονικός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Έσπερο Λαμίας και ηττήθηκε εντός έδρας με 75-64 χάνοντας έτσι την ευκαιρία για να διεκδικήσει την άνοδο του στην Elite League.

Μετά το τέλος και της δεύτερης αναμέτρησης ο κόουτς των γηπεδούχων Δημήτρης Γεροφώτης αναφέρθηκε σε αυτή τη πολύ μεγάλη προσπάθεια τς ομάδας του ενώ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του ευχαριστώντας παράλληλα και όλους τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, γενικά για όλον τον οργανισμό, για την προσπάθεια που κάναμε φέτος και η οποία ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Καταφέραμε κάτι μαγικό, να τελειώσουμε πρώτοι στον δικό μας όμιλο και να πάμε στα μπαράζ με την Λαμία, μια ομάδα που είχε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς, μια καταπληκτική ομάδα που δίκαια ανέβηκε στην Α2.

Εμείς κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Για το σημερινό ματς θέλω να πω ότι ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι, γιατί φορτώθηκε με δύο επιθετικά φάουλ ο Ευθύμης Τσακαλέρης στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και τον χάσαμε για την συνέχεια, δεν τον είχαμε μες στο ροτέσιο. Και χάσαμε πάρα πολλές βολές – είχαμε νομίζω 13/25 βολές – και πολλά λέι-απ από κάτω, που ήταν καθοριστικά για το παιχνίδι.

Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, και τους συνεργάτες μου, όπως και τον κ. Πρωτοπαπαδάκη και τον κ. Κουκουτζέλη, όλα τα παιδιά μέσα στον φυσικοθεραπευτήριο και όλον τον οργανισμό, τον κ. Παπαχρήστου, τον κ. Παυλάκο και τον Πρόεδρο, τον κ. Ανδρώνη, για την βοήθεια που έδωσαν φέτος στην ομάδα! Τέλος, δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τον φίλο μου και χορηγό της ομάδας, τον Δημήτρη Ιατρού, για την βοήθεια, την προσφορά και την συνεχή παρουσία του στο πλάι μας!».

Τέλος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας:

«Η χρονιά τελείωσε για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες, συγχαρητήρια στον κόσμο, που ήταν απίστευτο αυτό που έχουμε ζήσει, να είναι ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο. Αν μου το έλεγε κάποιος πριν δύο-τρία χρόνια, δεν θα το πίστευα… Αλλά αυτό που είδα σήμερα ήταν απίστευτο! Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και εγώ και τα παιδιά, για τη μεγάλη συμπαράσταση που μας προσέφεραν κατά την διάρκεια της χρονιάς».

Δείτε φωτογραφίες από τις εξέδρες της χθεσινής αναμέτρησης: