Ακόμα μια νίκη για τους Milwaukee Bucks αυτή τη φορά με απόδραση απέναντι στους Washigton Wizards με 117-111. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός ο οποίος ενώ σημείωσε triple-double, εντούτοις κινδυνεύει να ακυρωθεί το επιτευγμά του καθώς το NBA εξετάζει το τρόπο που πήρε το 10ο ριμπάουντ. Πάμε όμως να ξετυλίξουμε το κουβάρι της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ αλλά τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν στη δεύτερη περίοδο χάρη στο step up του Γιάννη με 40-56. Οι γηπεδούχοι όμως στο δεύτερο μέρος έβγαλαν αντίδραση και με ένα επιμέρους 13-4 έφτασαν σε απόσταση αναπνοής (61-63). Η αναμέτρηση είχε δραματική συνέχεια με τους Wizards να περνούν για πρώτη φορά μπροστά με 86-83. Ωστόσο, Holiday και Allen έδωσαν αέρα εννέα πόντων στην ομάδα τους εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα τους.

Ο Γιάννης ήταν κυριαρχικός σημειώνοντας triple-double με 23 πόντους, 6/12 δίποντα, 11/15 βολές, 10 ριμπάουντ, 13 ασίστ. Από πλευράς των ηττημένων ξεχώρισε ο Beal με 33.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως μετά το πέρας του αγώνα το NBA εξετάζει τον τρόπο που πήρε ο Greek Freak το 10ο ριμπάουντ. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης πέταξε την μπάλα στο ταμπλό για να χρεωθεί με προσπάθεια για σουτ, αστόχησε και πηρε το επιθετικό ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.