Λίγες ώρες πριν ανακοινώθηκε και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας της Δόξας Λευκάδας με τον Ντίνο Καλαμπάκο. Λίγα λεπτά πριν έγινε γνωστός και ο άνθρωπος ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Φυσικά αυτός είναι ο Θάνος Νούσης ο οποίος έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στο πόστο του υπεύθυνου ακαδημιών αλλά και ως βοηθός προπονητής στον Πανερυθραϊκό ενώ βρισκόταν στην Elite League και στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Δόξα Λευκάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θάνο Νούση. Ο 31χρονος τεχνικός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ντίνου Καλαμπάκου στη θέση του βοηθού προπονητή. Ο Θάνος Νούσης έχει εργαστεί για μια πενταετία στην ομάδα της Άνοιξης στη θέση του υπεύθυνου Ακαδημιών και προπονητή των τμημάτων υποδομής και στη συνέχεια για εφτά χρόνια στον Πανερυθραϊκό ως βοηθός προπονητή (Β´ Εθνική & Α2 Εθνική Κατηγορία ανδρών) και πρώτος προπονητής στην εφηβική ομάδα του Συλλόγου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δόξας Λευκάδας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».