Ο Dillon Brooks  των Memphis Grizzles βρεθηκε σε νέους μπελάδες, με το NBA να τον τιμωρεί με πρόστιμο ύψους 35.000 δολαρίων επειδή στον αγώνα με τους Heat έσπρωξε έναν καμεραμάν και τον τραυμάτισε.

Ο Dillon Brooks προσπαθεί να επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο την φήμη του κακού παιδιού. Αυτό έκανε και στον αγώνα των Grizzles με τους Heat  στο Μαϊάμι, ξεπερνώντας ξανά τα όρια, κάτι που του στοίχισε… 35.000 δολάρια.

Το παιχνίδι βρισκόταν στην 2η περίοδο όταν ο φόργουορντ των Grizzles προσπάθησε να προλάβει την μπάλα πριν βγει εκτός παρκέ. Έχοντας πάρει φόρα, έπεσε πάνω στον καμεραμάν των Heat, μόνο που δεν έμεινε εκεί, παρά φεύγοντας τον… έσπρωξε, ρίχνοντάς τον στο πάτωμα, ενώ δεν τσέκαρε καν να δει πώς είναι. Αυτό ήταν που ώθησε και το NBA στην απόφαση να του επιβάλλει το συγκεκριμένο πρόστιμο.

Όπως φαίνεται πάντως, ενδεχομένως η υπόθεση να έχει και συνέχεια, αφού ο καμεραμάν του Μαϊάμι ισχυρίζεται ότι τραυματίστηκε πέφτοντας στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να μένει να φανεί αν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση νομικής φύσης.