Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες τις υποχρεώσεις της στο Mundobasket 2023, καταλαμβάνοντας την χειρότερη θέση στην ιστορία της, που ήταν η 15η. Τις προηγούμενες ώρες πραγματοποιήθηκε η απολογιστική συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου και του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στο ότι η Εθνική θα πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Έλληνες φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την πρώτη τους εκτενή συνάντηση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο κύπελλο, είχαν σήμερα (8/9) στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ευάγγελος Λιόλιος με τον προπονητή της Εθνικής, Δημήτρη Ιτούδη.

Οι δύο άνδρες σε άριστο κλίμα έκαναν τον απολογισμό των πεπραγμένων του φετινού καλοκαιριού, συζητώντας με λεπτομέρειες όλη την πορεία από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και έδωσαν έμφαση, είναι ότι η Εθνική ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Ελληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια.