Σε μία ακόμη κίνηση, που είναι ενδεικτική των πρωταγωνιστικών του βλέψεων ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε ο Μίλων, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ανακοινώνει την απόκτηση του Jovan Crnic (1994, 1,94μ). Ο 28χρονος περιφερειακός έχει σημαντική εμπειρία σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της χώρας μας από το περυσινό του πέρασμα στο πρωτάθλημα της Α2 με την φανέλα του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα ο έμπερος άσος ήρθε μεσούσης της σεζόν στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, μετρώντας  14,9 πόντους και 2,5 ασίστ μέσο όρο κι όντας ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στην παραμονή του ΑΟΑ στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία. Τέλος αναμένεται να αποτελέσει ακόμη μία εξαιρετική επιλογή στο γεμάτο οπλαστάσιο του Νίκου Καραγιάννη, καθώς ο Σέρβος αθλητής έχει έφεση στο σκοράρισμα και το μακρινό σουτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει πως ο Jovan Crnic θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

O Σέρβος gurard (γεν.1994, ύψος 1,94) ξεκίνησε την καριέρα του στο NCAA (Northern Oklahoma, Abilene Christian Wildcats), ενώ έχει αγωνισθεί στις εξής ομάδες: Dinamo Tblisi, Zilina, Sloboda Uzice, Andrezieux, Kumanovo, Sloboda Tuzla και ΑΟ Αγρινίου.

Η αθλητική οικογένεια του ΑΟΝΣ Μίλων καλωσορίζει τον Jovan στη Νέα Σμύρνη και εύχεται υγεία και επιτυχίες.