Με άκρως νεανικό σύνολο για άλλη μια φορά υπό τις οδηγίες του κόουτς Σίμου αναμένεται να παραταχθεί στον κόσμο του Νότου της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν η Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία παρουσίασε με κάθε επισημότητα το πρωί της Τετάρτης (10/8) το ρόστερ αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που θα γεμίσουν το διάστημα μέχρι και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

  1. Παρέμειναν: Γιάννης Γιαμπ;aνης, Θοδωρης Δέλλιος, Ζάχος Κρεμαστούλης, Γιάννης Κιούσης, Άρης Κατσόγιαννης, Γιώργος Κολοφώτης, Διονύσης Ζενέλι, Τάκης Νικολόπουλος, Γιώργος Τρίμης.
  2. Ήρθαν: Γιάννης Μπουρσούκης, Emmanuel Godwin, Στέλιος Γεωργιάδης, Δημήτρης Ματσούκης, Felix Ogbehde, Ιάσων Ράσελ Μπαφόε.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελευθερία Μοσχάτου μετα και την περσινή πολύ πετυχημένη χρονιά που κατέκτησε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και πάντα με πράξεις και όχι με λόγια , δίνει χώρο και χρόνο στα νέα παιδια.

Με χαρά και τιμή ανακοινώνει ότι μετά και την ανανεωση των 3 αρχηγων μας ( Γιάνης Γιαμπανης , Θοδωρης Δέλλιος και Ζάχος Κρεμαστούλης ) τις ανανεωσεις του βασικού κορμου της ομάδας .
Γιάννης Κιούσης , Αρης Κατσόγιαννης , Γιώργος Κολοφώτης , Διονύσης Ζενέλι ,Νικολόπουλος Τάκης, Τρίμης Γιώργος .
Ανακοινωνει επίσης την επιστροφη του Γιάννη Μπουρσούκη .

Και εχει την χαρα και την τιμή να ανακοινωσει τις μεταγραφές μας μετα από εισηγηση του coach Σίμου και του προπονητικού team.

Godwin Emmanuel 1.78 2000
Γεωργιάδης Στέλλιος 1,84 2001
Ματσούκης Δημήτρης 1.90 2002
Ogbehde Felix 2.01 2003
Ράσελ Μπαφόε Ιάσων. 2.00 2002

Είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε που πατάμε και που μπορούμε να φτάσουμε, τιμή μας να δίνουμε παίκτες σε συλλόγους μεγαλύτερης κατηγορίας και να είμαστε το σκαλοπάτι πολλών παικτών για να κάνουν καριέρα στο μπάσκετ.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην δύσκολη για όλους εποχή και είμαστε βέβαιοι ότι και στην νέα σαιζόν θα είναι κοντά μας
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μοσχάτου συνεχίζει να ασχολείται με τον Υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό και να βοηθαει τα παιδια της πολης και όχι μόνον στο να κάνουν σωστά αθλητικά βήματα .

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει 23 Αυγούστου με όρεξη και με πολλα φιλικά!!

Τα φιλικα της ομάδας μας είναι τα εξής:

Κυριακη 28 Αυγούστου με Παπάγου Α2
Τεταρτη 31 Αυγούστου με Εθνικό Β Εθνική
Δευτερα 5 Σεπτεμβρίου με Αστέρα Αγ.Δημητριου Α ΕΣΚΑΝΑ
Τεταρτη 7 Σεπτεμβρίου με Ρέντη Α ΕΣΚΑΝΑ
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου με Νίκη Αμαρουσιου. Γ Εθνική
Κυριακη 11 Σεπτεμβρίου με Πέραμα Α ΕΣΚΑΝΑ
Τεταρτη 14 Σεπτεμβρίου με Ταταύλα Α ΕΣΚΑΝΑ
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου με Ίκαρο Νέας Σμύρνης Α ΕΣΚΑΝΑ
Σαββατο 17 Σεπτεμβρίου με Έσπερο Β Εθνική
Κυριακη 18 Σεπτεμβρίου με Καλλιθέα Β ΕΣΚΑΝΑ
Παρασκευη 23 Σεπτεμβρίου με Άρτεμις Αχαρνών Α ΕΣΚΑ
Κυριακη 25 Σεπτεμβρίου με Περα Γ Εθνική
Πεμπτη 29 Σεπτεμβρίου με Χαλάνδρι Γ ΕΘΝΙΚΉ.

Καλή αθλητική χρονιά!!!».