Η Ελευθερούπολη μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Tyre Gathright έχει βάλει για τα καλά μπροστά τις μεταγραφικές της μηχανές ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του basketblog.gr ότι συμφώνησε οριστικά με τον νεαρό ψηλό Κώστα Ιατρίδη (2001, 2,06μ). Ο 22χρονος άσος την προηγούμενη χρονιά ήταν μέλος του Κοροίβου Αμαλιάδας και μάλιστα παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα, καθότι μέτρησε 7,6 πόντους και 5,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Παράλληλα ο Ιατρίδης έχει αγωνιστεί στο επίπεδο της δεύτερης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας και με την φανέλα του Φιλίππου Βέροιας την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και μάλιστα ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του οργανισμού της Ημαθίας με 9,1 πόντους και 5,3 “σκουπίδια” ανά βραδιά.

Πέρα από τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει στην πάλαι ποτέ Α2, παλιότερα ήταν μέλος του ΠΑΟΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για την περίπτωσή του είχε δείξει ενδιαφέρον και η Δόξα Λευκάδας. Τέλος όταν υλοποιηθεί η μεταγραφή τότε το σύνολο του Παπαδόπουλου θα εντάξει στο δυναμικό της έναν πολύ ικανό και γρήγορο ψηλό, ο οποίος μάλιστα έχει την δυνατότητα να σουτάρει έξω από την περίμετρο.