Από την 3η Εθνική Κατηγορία της Γαλλίας στην 3η Εθνική Κατηγορία της Ελλάδας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Nanzif Ariston Indau, ο οποίος είναι και με τη βούλα πλέον ο πρώτος κοινοτικός αθλητής στην ιστορία της Νίκης Βόλου -όπως έκανε γνωστό με κάθε επισημότητα η ίδια η ομάδα το πρωί της Πέμπτης (22/9)!

Ο ικανός “ψηλός” (26 ετών – 2.01 μέτρα – Power Forward, Center) αναμένεται να γεμίσει με τον όγκο και την ικανότητα που τον διακρίνει την ρακέτα της αρμάδας από τη Μαγνησία, η οποία αποκτάει έναν έμπειρο αθλητή εν όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Γάλλος παίκτης εμφανίστηκε με τα χρώματα της Jeanne d’Arc d’Oloron και τελείωσε τη σεζόν στην τρίτη τη τάξει Εθνική λίγκα της πατρίδας του μετρώντας κατά μέσο όρο 16 πόντους και 12 ριμπάουντ!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο NANZIF ARISTON INDAU!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γάλλο αθλητή Νανζίφ Αρίστον Ιντό (26, 2.01, PF-C) για την ερχόμενη σεζόν.

Πρόκειται για μια ιστορική μεταγραφή για τη Νίκη Βόλου, καθώς ο Αρίστον αποτελεί τον πρώτο κοινοτικό παίκτη στην πολύχρονη ιστορία του τμήματος μπάσκετ της ομάδας μας.

Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δύο θέσεις των ψηλών, ενώ την περασμένη σεζόν (2021-2022) έπαιξε στην 3η τη τάξει Εθνική Κατηγορία της Γαλλίας με την Jeanne d’Arc d’Oloron, έχοντας κατά μέσο όρο 16 πόντους και 12 rebounds σε 17 παιχνίδια.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”.