Ο υποβιβασμός της Ένωσης Ιλίου θα φέρει αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθότι έχουν ήδη αποτελέσει παρελθόν οι Μπέλλας και Φουντάς. Σήμερα η ομάδα των Δυτικών Προαστίων ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Τσιουμπρή, ο οποίος αποτελούσε με την σειρά του έναν από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας. Μάλιστα οι “κυανόλευκοι” του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στον νέο σταθμό της καριέρας του, που θα είναι ο Πρωτέας Βούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου:

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ευχαριστεί θερμά ένα δικό της παιδί τον Παναγιώτη Τσιουμπρή για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επόμενη διαδρομή στον Πρωτέα Βούλας όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Παναγιώτης είναι αθλητής από τις ακαδημίες του συλλόγου, κάνοντας όλη την διαδρομή μέχρι το ανδρικό μας (με διακρίσεις σε Παιδικό-Εφηβικό-U21), ενώ ήταν πρωταγωνιστής για δύο σερί αγωνιστικές περιόδους στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής, όντας και πρώτος σκόρερ, αλλά και ο καλύτερος σέντερ της κατηγορίας.

Ο Παναγιώτης μας είναι έτοιμος πλέον να πετάξει για πρώτη φορά έξω από την Πόλη μας και είμαστε όλοι σίγουροι πως θα τα καταφέρει να φτάσει εκεί που επιθυμεί και κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας σίγουρα  κάπου θα ανταμώσουν ξανά.

Παναγιώτη σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και να έχεις πολλές επιτυχίες τόσο στο μπάσκετ όσο και τη ζωή.