Η Δόξα Λευκάδας συνεχίζει τις εντυπωσιακές τις κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν, καθότι απέκτησε και τον Φίλιππο Βακουφτσή (2001, 1,92μ), ο οποίος την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε στην Α2 με τις φανέλες της Καβάλας και του Αγρινίου. Tην περασμένη σεζόν είχε 5,5 πόντους με το Αγρίνιο, ενώ ήταν ο πιο σταθερός του σουτέρ με 46,5% στο τρίποντο.

Παρόλα αυτά ο νεαρός άσος αποχώρησε στα μέσα της χρονιάς, για να εκτελέσει την στρατιωτική του θητεία και πλέον επιστρέφει στην Δόξα Λευκάδας, στην οποία έπαιξε την σεζόν 2019-20 κι ήταν ένας από τους κορυφαίους της παίκτες με 14,5 πόντους μέσο όρο. Πλέον ο νεαρός άσος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος κι έχει στόχο να οδηγήσει τους Επτανήσιους σε νέες επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Φίλιππος Βακουφτσής, γεννημένος το 2001, ύψος 1.92, συμφώνησε και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, την νέα αγωνιστική χρονιά.
Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης και το 2015 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, όπου και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Επαιξε στην ομάδα μας το 2019-20 και συνέχεια στην Ε.Κ.Καβάλας και τον Α.Ο.Αγρινίου στην Α2″.