Ο Εθνικός Πειραιά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Β΄Εθνική και την νέα σεζόν, χωρίς μάλιστα να εμπλακεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ. Έτσι οι “κυανόλευκοι” προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της ακόμη πιο απαιτητικής επόμενης αγωνιστικής περιόδου και μετά την παραμονή του Νάσου Χούμπαυλη στον πάγκο της ομάδας, γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον νεαρό Δημήτρη Ιωάννου, ο οποίος αφίχθη πέρυσι το καλοκαίρι στην ομάδα και ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

H επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ιωάννου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, που ήταν από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος την περσινή χρονιά, θα ενισχύσει την ομάδα μας γι ακόμη μία σεζόν στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Ο Δημήτρης Ιωάννου το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στον Εθνικό και κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας μας και ήταν από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του κόουτς Χούμπαυλη.
Οι δηλώσεις του ίδιου:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Εθνικού γι ακόμη μία σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Χούμπαυλη, τα μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και τον επικεφαλής της επιτροπής κο Δημήτρη Καραφαντή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου.
Πέρσι, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας κάνοντας μία πολύ καλή σεζόν. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου ώστε και τη νέα χρονιά να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να τα πάμε ακόμη καλύτερα.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Εθνικού για την στήριξη τους την περσινή σεζόν και είμαι σίγουρος ότι και τη νέα χρονιά θα είναι δίπλα μας και μαζί θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».