Μετά την επιστροφή της στην Β’ Εθνική, η ΦΕΑ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν ετοιμότερη την νέα αγωνιστική περίοδο. Πάντως στο ρόστερ της ομάδας του Λάμπρου Μπάρτζου δεν θα βρίσκεται ο Λευτέρης Καραλευθέρης, ο οποίος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τους “κυανέρυθρους”.

Ο 26χρονος γκαρντ παρέμεινε για έξι χρόνια στην ομάδα, όντας ένα από τα βασικά μέλη στην πορεία της από την Β’ ΕΣΚΑ προς την Elite League. Μάλιστα ο Καραλευθέρης είχε εξαιρετικά νούμερα στην rookie παρουσία του στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία με 15,6 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

Αναλυτικά το ποστ του Λευτέρη Καραλευθέρη:

Ένας υπέροχος κύκλος για μενα κλείνει.
Αποχαιρετώ 6 χρόνια γεμάτα εμπειρίες,αξέχαστες στιγμές,επιτυχίες ,αποτυχίες ,φιλίες και αγαπημένα πρόσωπα που θα μείνουν χαραγμένα μέσα μου.
6 χρόνια στη ΦΕΑ που χαιρόσουν το άθλημα και την καθημερινότητα .Μια ομάδα που την έμαθε όλη η κοινότητα του μπάσκετ .
Το να ευχαριστήσω έναν έναν τα άτομα που με βοήθησαν σε προσωπικό αλλά και μπασκετικό επίπεδο θα πάρει μέρες ..συμπαίχτες,προπονητές,μέλη διοίκησης,φροντιστές …βάλανε όλοι το λιθαράκι τους σαυτες τις συνεχείς επιτυχίες της ΦΕΑ.
Αποχαιρετώ λοιπόν το σωματείο της ΦΕΑ και τους εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι τους στο πρωτάθλημα της Β’εθνικής πλέον !