Η ΦΕΑ συνεχίζει με γοργό ρυθμό τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθότι ανακοίνωσε και την απόκτηση του Βαγγέλη Βασιλακάκη (1999, 2,03μ). Ο νεαρός άσος ήταν μέλος του Ικάρου Καλλιθέας την σεζόν που μας πέρασε και μάλιστα μέτρησε 114 πόντους. Παράλληλα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κυανέρυθρων” έχει εμπειρία και από άλλες ομάδες, καθότι έχει περάσει από Εθνικό Πειραιά, ΚΑΟ Μελισσίων, Νέα Ιωνία και Άρη Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΦΕΑ:

Προσθέτει… μπόι με Βαγγέλη Βασιλακάκη
Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια… Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή Βαγγέλη Βασιλακάκη, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής, όντας από τους πρώτους σκόρερ του σωματείου που… έσπασαν το φράγμα των 100 πόντων, πετυχαίνοντας 114!
Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ (2μ.,03εκ.), ο οποίος αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας μας, θεωρείται από τους ταλαντούχους και εξελίξιμους αθλητές που έρχεται στο κλειστό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος” για να ενισχύσει σημαντικά και να δώσει πολύτιμες λύσεις κάτω από τα δύο καλάθια.
Εκτός του Ίκαρου, ο Βασιλακάκης είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Άρη Νίκαιας, στη Νέα Ιωνία, στον ΚΑΟ Μελισσίων υπό τις οδηγίες του Αλέκου Δάγλα και στον Εθνικό όπου σε 10 παιχνίδια είχε 4,9 πόντους κατά μέσο όρο. Με την “κυανόλευκη” φανέλα του σωματείου του Πειραιά βρέθηκε αντίπαλος με τη ΦΕΑ τη σεζόν 2021-22 για τον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής. Μάλιστα, στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στις 24/10/2021 στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε πετύχει 8 πόντους.
Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στην μπασκετική οικογένεια της ΦΕΑ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας!
«ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗ ΦΕΑ»
Τον νεαρό καλαθοσφαιριστή υποδέχθηκε στην “κυανέρυθρη” οικογένεια ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος, ο κος Κώστας Ρωμοσιός και σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΦΕΑ στο Facebook, o Βασιλακάκης επισήμανε:
❓ Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να πεις το «ναι» στην πρόταση της ΦΕΑ;
🗣 «Αυτό που με έπεισε να πω το «ναι» στην πρόταση της ΦΕΑ εκτός της πολύ ωραίας προσέγγισης που έπαιξε κομβικό ρόλο είναι επίσης το οικογενειακό κλίμα, αλλά και η φιλοσοφία που πρεσβεύει η ομάδα!».
❓ Τι θεωρείς ότι μπορείς εσύ να προσφέρεις στην ομάδα;
🗣 «Θεωρώ ότι θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στον μέγιστο βαθμό σε αυτά που θα μου ζητηθούν από τον προπονητή και ότι θα δώσω το 100% για να έχει πάνω από όλα η ομάδα την πορεία που της αναλογεί».
❓ Ποιος είναι ο στόχος που θέλεις να θέσεις φορώντας τη φανέλα της ΦΕΑ;
🗣 «Ο μόνος στόχος είναι κάθε μέρα να βελτιώνομαι έτσι ώστε να βοηθάω την ομάδα να γίνεται όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί, για να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος».