Εξελίξεις είχαμε στο στρατόπεδο της ομάδας του Βροντάδου καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε 23χρονο Μιχάλη Χατζηγεωργίου.

Ο νεαρός guard αγωνιζόταν μέχρι πρότεινος στο Διαγόρα Ρόδου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Ανατόλια αλλά και πέρυσι στη Γαλάζια ακαδημία όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23 ετών ύψους 1.80 guard ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Μιχάλη. Ο ΧΑΤΖΗ παλιός μας γνώριμος από τα πανελλήνια πρωταθλήματα ως αντίπαλος ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα από τον Κολοσσό Ρόδου μεταπήδησε το 2018-2019 στην Καλλιθέα Ρόδου (Γ εθνική) εν συνεχεία στην ΑΝΑΤΟΛΙΑ Θεσσαλονίκης 2019-2020 (Γ εθνική) αλλά λόγω covid δεν ολοκλήρωσε την σεζόν. Επέστρεψε στην γενέτειρα του Ρόδο όπου έπαιξε στις ομάδες Ροδίων Άθλησης, Γαλάζια Ακαδημία τερματίζοντας πέρσι πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος ενώ φέτος στον πρώτο γύρο έπαιξε στην ομάδα του Διαγόρα (Β Εθνική). Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα μας».