Πολλές είναι οι ελληνικές μάχες εκτός συνόρων για άλλη μια ημέρα λίγο πριν το τέλος του 2023 και την έναρξη του νέου έτους.

Η αρχή θα γίνει με τις μονομαχίες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο EuroCup Women. Το μεν τριφύλλι θα τα δώσει όλα για όλα για τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Arka Gdynia (19.00) από την οποία είχε χάσει με 56-66 προ ημερών επί ελληνικού εδάφους. Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκες έχουν επίσης πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους καθώς πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους -19 (53-72) του ΣΕΦ στην Λετονία κόντρα στην TTT Riga προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Τη σκυτάλη θα πάρει στις 19.30 ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται την Galatasaray στη Θεσσαλονίκη για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του φετινού BCL παίζοντας επί της ουσίας για δύο αποτελέσματα με στόχο την κατάληψη της 2ης θέσης και την αποφυγή των Play In. Για την ακρίβεια, εκτός της νίκης που θα τον φέρει σίγουρα δεύτερο, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χάσει με 11 ή περισσότερους πόντους από τους Τούρκους.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας για τα ελληνικά χρώματα, η ήδη 1η στον όμιλό της με το ηχηρό 5/5 μέχρι στιγμής ΑΕΚ αναζητάει στη Γερμανία και την έδρα της Ludwigsburg την έκτη της νίκη στο Champions League. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 21.30 της Τετάρτης.