Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ομάδα του Γλαύκου/Εσπέρου με μια ακόμη προσθήκη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τον Δημήτρη Τζερμπατζίδη ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΕΑ Παραλίας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ο 23χρονος guard έκανε μια εξαιρετική χρονιά φτάνοντας με την ομάδα μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος, την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ-Η όντας μάλιστα και MVP.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Γλαύκου-Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τζερμπατζίδη και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια της Ένωσης.
Ο γεννημένος την 27η Δεκεμβρίου 2000, ύψους 1.85, παίκτης αγωνίζεται ως guard. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ιωνικό Νίκαιας (-2016), ενώ ως έφηβος αγωνίστηκε σε Περιστέρι (2016-17) και Παλαιό Φάληρο, όπου συμμετείχε με την Ανδρική ομάδα στην Α΄ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. τις σεζόν 2017-18 και 2018-19. Ακολούθησαν ο Κεραυνός Αιγίου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου (Β΄ ΕΣΚΑ-Η) το πρώτο εξάμηνο του 2022. Την φετινή αγωνιστική χρονιά 2022-23 αγωνίστηκε με την Ε.Α. Παραλίας στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, φτάνοντας στον τελικό των play-off Ανόδου, ενώ αξίζει ν’ αναφέρουμε πως κατέκτησε με την Παραλία το Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η και μάλιστα αναδείχθηκε MVP του Τελικού».