Η Εθνική αναχωρεί σήμερα για την Σερβία, ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα απέναντι στους “πλαβί” για την δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα πριν από λίγο έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται μέσα σε αυτή, αλλά τους Παπαγιάννη και Παπαπέτρου να απουσιάζουν, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τα ζητήματα τραυματισμών τους. Τέλος πέρα από τους δύο “Παπ” δεν υπολογίζονται ενόψει του  αυριανού αγώνα και οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Αναλυτικά:

Με 12 παίκτες αναχωρεί σε λίγες ώρες (17.55) και αφού προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ανδρών για το Βελιγράδι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης.

Ο αγώνας της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με τη Σερβία θα διεξαχθεί αύριο (25/8) στις 21.00 ώρα Ελλάδας και θα ακολουθήσει ο εντός έδρας με το Βέλγιο, την Κυριακή 28/8 στις 20.00 στο ΟΑΚΑ.