Πύρρειος νίκη για το Μεξικό που επικράτησε της Ιορδανίας με 93-80 για τη τελευταία ημέρα των αγώνων κατάταξης. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Giron με 21 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Jefferson με 26.

Ισορροπημένο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες οι οποίες βρίσκοντα κοντά στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου (24-24). Εν συνεχεία, η Ιορδανία προσπάθηκε να επιβάλλει το ρυθμό της κυρίως μέσου του Jefferson, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, οι Μεξικανοί με πρωταγωνιστή τον Giron έφεραν την ισοπαλία στην ανάπαυλα (43-43).

Παρόμοια εξέλιξη και στο δεύτερο μέρος με το Μεξικό να δείχνει να πατάει καλύτερα στο παρκέ αλλά τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν τις απαντήσεις μέσω του Duverioglou (65-68). Το τέταρτο δεκάλεπτο προβλεπόταν δραματικό. Έτσι και έγινε. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, η Ιορδανία προηγούνταν με 76-75. Ωστόσο, το Μεξικό είχε το σθένος και δύο λεπτά πριν τη λήξη πήρε σημαντικό προβάδισμα πέντε πόντων (78-83). Οι Ιορδανοί όμως ήταν άστοχοι στις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις και έτσι το Μεξικό έκλεισε το Τουρνουά με νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 43-43, 65-68, 80-93

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.