Milwaukee Bucks-Miami Heat 138-122

Οι Bucks είναι εδώ και ισοφάρισαν τη σειρά δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα Ελάφια στο Game 2 της σειράς με τους Heat επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους και έφτασαν τη διαφορά ακόμη και στους 30. Έτσι πλέον το σκορ είναι στο 1-1. Πρώτος σκόρερ ελλείψει Γιάννη ήταν ο Lopez με 25 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων διακρίθηκε ο Butler με 25 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Memphis Grizzles Los Angeles Lakers 103-93

Τα κατάφεραν και χωρίς τον Ja Morant. Οι Grizzles έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επιβλήθηκαν των Lakers δίχως μάλιστα τον ηγέτη τους και ισοφάρισαν έτσι τη σειρά. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Tilman με 22 πόντους ενώ μάζεψε 13 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, διακρίθηκε ο LeBron με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Denver Nuggets-Minnesota Timberwolves 122-113

Τι και αν απώλεσαν σημαντικές διψήδιες διαφορές, οι Nuggets κατάφεραν να επιβληθούν και να κάνουν το 2-0 στη σειρά με τους Wolves. Ειδικότερα, υπήρχαν σημεία στο παρκέ που οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά χαλαροί με αποτέλεσμα οι Wolves να το εκμεταλλευτούν και με μεγάλο σερί να περάσουν μπροστά στη τρίτη περίοδο. Ωστόσο, ο απόλυτος πρωταγωνιστής Murray σφράγισε τη νίκη καθώς σημείωσε 40 πόντους. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Edwards με 41.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς

Οι σημερινές αναμετρήσεις

Brooklyn Nets-Philadelphia 76ers 02:30 (0-2)

Golden State Warriors-Sacramento Kings 05:00 (0-2)

Los Angeles Clippers-Phoenix Suns 05:30 (1-1)