Golden State Warriors-Sacramento Kings 126-125

Οι Warriors επιβίωσαν στο θρίλερ και επικράτησαν των Kings στο πόντο ισοφαρίζοντας τη σειρά (2-2). Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι προηγούνταν με πέντε πόντους 40” πριν το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν αλλά ο Barnes δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του στο τέλος. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Curry με 32 πόντους ενώ στην αντίπερα όχθη ξεχώρισε ο Murray με 33.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

New York Knicks-Cleveland Cavaliers 102-93

Μια άνασα από την πρόκριση στην επόμενη φάση βρίσκονται οι Knicks νικώντας στο Game 4 τους Cavaliers. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φορτσάρουν στη τέταρτη περίοδο και να πάρουν το ροζ φύλλο. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Brunson ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Garland με 23.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Antlanta Hawks-Boston Celtics 121-129

Μια άνασα από τα ημιτελικά οι Celtics καθώς έκαναν το break στην έδρα των Hawks και έτσι έκαναν το 3-1. Οι Κέλτες είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έτσι πήραν τη νίκη. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Tatum με 31 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Young με 35.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Minnesota Timberwolves-Denver Nuggets 114-108

Όσο ζουν ελπίζουν οι Wolves μετά και τη πρώτη τους νίκη στη σειρά με τους Nuggets. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν τη παράταση για να πάρουν το ροζ φύλλο. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Edwards με 29 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο απίστευτος Jokic με 43 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς

Οι αποψινές αναμετρήσεις

Miami Heat-Milwaukee Bucks 02:30 (2-1)

Los Angeles Lakers-Memphis Grizzles 05:00 (2-1)