Ο Γιάννης Κτιστάκης θα είναι τελικά ο άνθρωπος αυτός που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αντικατάστασης του κόουτς Χατζηπανηγύρη στον πάγκο της ΚΑΠ, με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής να τα βρίσκει σε όλα και να καλωσορίζει τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ομάδας των Νεανίδων και με τη βούλα το απόγευμα της Δευτέρας (24/7).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

O Coach Γιάννης Κτιστάκης στην ΚΑΠ!

Ο Coach Γιάννης Κτιστάκης αναλαμβάνει να οδηγήσει την ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της National League 2 (Γ’ Εθνική) 2023-2024!

Ο Coach Κτιστάκης είναι πτυχιούχος της Σ.Ε.Φ.Α.Α του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο του Νόβι Σαντ στη Σερβία.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες είχε χρέη Ομοσπονδιακού προπονητή οδηγώντας την Εθνική Ομάδα Νεανίδων (U18) στην τρίτη θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 που έγινε στην Σόφια ενώ και στο παρελθόν έχει καταγράψει συμμετοχές και επιτυχίες ως πρώτος ή δεύτερος προπονητής εθνικών ομάδων μικρών ηλικιών (U16, U18, U20).

Ως Head Coach ανδρών έχει μακρά εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες τόσο στα πρωταθλήματα ανδρών (Πεύκη, Ένωση Ιλίου κ.α.) όσο και στα πρωταθλήματα γυναικών (Πρωτέας Βούλας, Αθηναϊκός κ.α.) όπου έχει κατακτήσει νταμπλ Α1 γυναικών και έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Eurocap.

Καλωσόρισες στην ΚΑΠ Coach!