Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αριστοτέλη Πελίγκου βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο Πήγασος Θυρέας, με τον ικανό “ψηλό” να τα έχει βρει σε όλα με τους νεοφώτιστους στον κόσμο του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής. 

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο 27χρονος Power Forward/Center (2.02 μέτρα) είχε βρεθεί σε δύο ομάδες. Αρχικά, είχε εκκινήσει τη σεζόν στο Ηράκλειο με τα χρώματα του Εργοτέλη και μεσούσης της χρονιάς πήρε την απόφαση να μεταβεί στην Πάτρα για χάρη του τοπικού Γλαύκου -με τον οποίο και κατάφερε να σώσει την κατηγορία δύο στροφές πριν το φινάλε.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τους Αχαιούς.

 

Αναλυτικά όσα είχε αναφέρει:

“Ο Γλαύκος αποτέλεσε την μπασκετική επιλογή που έκανα στην διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που από φέτος θεσπίστηκε. Ακόμα κι αν δεν υπήρξα μέλος της ομάδας από την αρχή, δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθώ την οργάνωση και την συνοχή που διέπει αυτόν τον σύλλογο. Δικαιώθηκα πλήρως για την επιλογή μου, με την χρονιά να έρχεται στο τέλος της με το καλύτερο δυνατό σενάριο, την παραμονή μας στην Γ’ Εθνική.

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στον πρόεδρο της ομάδας κ. Σκόνδρα Θεόδωρο αλλά και στον Γιώργο και Δημήτρη Παρασκευόπουλο, που ήταν οι πρώτοι που επικοινώνησαν μαζί μου για την ένταξη μου στην ομάδα. Οι συνθήκες τόσο μπασκετικά όσο και εκτός γηπέδου ήταν άριστες, το κλίμα οικογενειακό και η ομάδα άκρως τυπική στις υποχρεώσεις της.

Εν ολίγοις η όλη συνεργασία απέδωσε καρπούς, ο στόχος της ομάδας επιτεύχθηκε και ήταν χαρά μου που δούλεψα με το συγκεκριμένο προπονητικό stuff και φέραμε εις πέρας την ανάθεση αυτού του δύσκολου έργου.

Στην οικογένεια του Γλαύκου και πλέον Γλαύκου-Έσπερου, εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα, κατάκτηση όλων τον στόχων που έχουν θέσει για την επικείμενη χρονιά και χωρίς να θέλω να πω αντίο, αρκούμαι σε ένα εις το επανιδείν!”

 

Πλέον, αναμένεται να συνεχίσει την πορεία του ξανά στην Πελοπόννησο αλλά αυτή τη φορά στον Πήγασο, ο οποίος θέλει από μεριάς του να αποφύγει όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα γίνεται κάθε σενάριο υποβιβασμού.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Θυρέας έχει αποκτήσει τους Κιουρτζίδη και Κόκκορη, ενώ έχει ανανεώσει την κοινή του πορεία και για τη νέα σεζόν με τους Ταβάνι, Διαμαντογιάννη, Mουριά και Μεσσίνη.