Ο Μίλων έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στον πρώτο όμιλο της Β’ Εθνικής, οι οποίες φτάνουν στον προβιβασμό του συλλόγου στην Α2. Βέβαια μεγάλος αντίπαλος της αθηναϊκής ομάδας είναι η Μύκονος, με τις δύο ομάδες να έχουν προχωρήσει σε ηχηρές κινήσεις, για να πετύχουν τον στόχο τους.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη έχει προχωρήσει σε αρκετές μεγάλες και σημαντικές μεταγραφές μέχρι στιγμής όπως αυτές των Δημάκου και Μελισσαράτου, ωστόσο τώρα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία κίνηση που έχει τόσο παρόν όσο και μέλλον. Συγκεκριμένα οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέτρου Ράγκου (1,98μ , 2004), ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Προμηθέα Πάτρας.

Το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του Μίλωνα αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας, ενώ αγωνίστηκε και στο Πανελλήνιο Εφήβων, μετρώντας 3 πόντους με 64% στο δίποντο σε 8 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα έλαβε μέρος και στο νεοσύστατο Rising Stars της ΕΟΚ, με 3,8 πόντους ανά αγώνα σε περίπου 10 λεπτά συμμετοχής. Τέλος οι “πράσινοι” μπορεί να προβούν σε ακόμη μία κίνηση, που αν γίνει τότε θα κάνει αίσθηση.