Απασφάλισε ο προπονητής του Δούκα Κώστας Σορώτος αναφορικά με τη διαχείριση των μικρών παιδιών που θέλουν να εξελιχθούν στο μπάσκετ από τους γονείς τους και κυρίως στέκεται στη συμπεριφορά των πατεράδων.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς τονίζει πως μερικοί εξ’ αυτών κάνουν τα αδύνατα, δυνατά ώστε το παιδί τους να αγωνιστεί σε μια Εθνική ομάδα ή ίσως και να προβληθεί ακόμη περισσότερο από τα Μ.Μ.Ε.

Αναλυτικά, η δημοσίευση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ήθελα να ξέρω τι στο καλό πιστεύουν τα παιδιά που ο μπαμπάς τους με τα λεφτά του τους βάζει να παίζουν σε εθνικές ομάδες , ενώ δεν το αξίζουν, τους κάνει αφιερώματα με δημοσιεύματα που νομίζει κανείς ότι αναφέρονται στον νέο Γκάλη, που εξαγοράζουν ομάδες και προπονητές για να παίζουν τα βλαστάρια τους; Για τους συγκεκριμένους πατεράδες δεν ρωτάω. Ξέρω ότι έτσι αυτοεπιβεβαιώνονται σαν κυρίαρχοι και καλύπτουν την αδυναμία τους σαν γονείς να εκπληρώσουν τον πραγματικό τους ρόλο. Την ίδια στιγμή υπάρχουν παιδιά που παλεύουν, που ιδρώνουν, που ενδεχομένως αδικούνται, που δεν θα διαβάσουν ποτέ 3 λέξεις για αυτά και που τελικά όμως στο τέλος της ημέρας αυτά θα είναι τα κερδισμένα γιατί ότι θα έχουν κερδίσει, το μικρό η το μεγάλο, θα είναι δικό τους και πάνω από όλα θα είναι υγιείς. Θα πρέπει όλοι μας να στηρίζουμε αυτά τα παιδιά και όχι να υπηρετούμε τα κακομαθημένα και το άρρωστο περιβάλλον τους».