Μετά τις παραμονές τόσο του προπονητή Νίκου Θεοδωράκου όσο και των παικτών Λάμπρου/Σταύρου Τσιλιγκαρίδη, Γιάννη Πιπερτζή και Νεκτάριου Παπαδόπουλου, το βαρύ χαρτί της ομάδας, ο αρχηγός Θόδωρος Ποζίδης, αναμένεται να συνεχίσει στην Κούπα Κιλκίς και τη νέα χρονιά -η οποία θα τη βρει για πρώτη φορά στο επίπεδο των Εθνικών Κατηγοριών και δη της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση έλαβε χώρα με κάθε επισημότητα τις πρώτες ώρες της Κυριακής (7/8), με το 1/3 του ρόστερ να έχει ήδη συμπληρωθεί από τη γενική αρχή της αρμάδας από το Κιλκίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αρχηγός θα είναι μαζί μας για ακόμη μία χρονιά.

Ο Θόδωρος Ποζίδης θα συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία του το κιλκισιώτικο μπάσκετ φορώντας τη φανέλα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς.

Δηλώνει έτοιμος για την νέα πρόκληση και ανυπομονεί να ξαναμπεί στο γήπεδο για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα αλλά και για να σταθεί δίπλα στους νεότερους συμπαίκτες του καθοδηγώντας και παροτρύνοντάς τους”.

 

Λίγο αργότερα μάλιστα, οι Πόντιοι προχώρησαν σε ακόμα μια κίνηση, κρατώντας στο σύνολό τους και τον άτυχο τα τελευταία χρόνια από τους πάμπολλους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν Παναγιώτη Σιδηρόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος θα βρίσκεται μαζί με τους υπόλοιπους στο νέο ταξίδι της ομάδας. Ένας παίκτης με δεδομένη την μπασκετική του ποιότητα μα και την ατυχία που τον τυραννάει, μιας και οι τραυματισμοί των τελευταίων χρόνων του στέρησαν τη δυνατότητα να παίξει το μπάσκετ που μπορεί και ξέρει!

Καλή αρχή Γιώτη!».