Η ΕΟΚ έκανε γνωστό πριν από λίγη ώρα ότι θα γίνουν αλλαγές στις ώρες και στην τοποθεσία τριών αγώνων της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Συγκεκριμένα σε νέα ώρα από την προκαθορισμένη θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις  ΑΠΑΣ Νάξου «Τα Φανάρια»ΕΦΑΟ Ζωγράφου και ΑΟ Ερμής Αργυρούπολης – ΚΟ Χολαργού, ενώ το παιχνίδι μεταξύ των Γαργαλιάνων και του Πέρα θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας αντί γι’ αυτό των Γαργαλιάνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

  • Λόγω τεχνικών εργασιών στο γήπεδο, ο αγώνας ΓΣ Γαργαλιάνων – ΑΣ Πέρα της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί του κλειστού γυμναστηρίου ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας .
  • Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΟ Ερμής Αργυρούπολης – ΚΟ Χολαργού της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί  ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο, «Αργοναύτες».
  • Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΠΑΣ Νάξου «Τα Φανάρια» – ΕΦΑΟ Ζωγράφου της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί  ώρας 17:00, θα διεξαχθεί ώρα 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου, «Δ. Περιστεράκης».