Los Angeles Lakers-San Antonio Spurs 123-92

Δίχως τον ηγέτη τους Lebron James, το LA έκανε ότι ήθελε απέναντι στους Spurs δείχνοντας πως αποτελούν ακόμη μια υπολογίσιμη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι που στερήθηκαν των υπηρεσιών του κόουτς Popovic ο οποίος εφυγε από την αναμέτρηση λόγω αδιαθεσίας, δεν μπόρεσαν να ακλουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων στα περισσότερα σημεία του αγώνα. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Davis με 30 πόντους και 18 ριμπάουντ ενώ από τους Spurs διασώθηκε Vassell με 17 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Dallas Mavericks-Denver Nuggets 97-98

Τι και αν είχαν βασικότατες απουσίες όπως αυτές του Jokic και του Gordon το Denver κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Dallas που είχαν σε κακό βράδυ τον Doncic. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτηρία προηγούμενοι στο σκορ με 59-52, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι στο τρίτο δωδεκάλεπτο και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Το ματς ήταν δραματικό εως το τέλος με τον Doncic να αστοχεί στο τελευταίο σουτ. Κοριφαίος για τους νικητές ο Hyland με 29 πόντους ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Green με 23.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Sacramento Kings-Detroit Pistons 137-129

Ένα δικό τους σερί χτίζουν οι Sacramento. Αυτή τη φορά θύμα τους ήταν οι χτυπημένοι από τραυματισμούς Pistons. Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλειδώσουν το ματς με ένα επιμέρους 15-5 παίρνοντας έτσι την 6η συνεχόμενη νίκη τους. Κορυφαίους για τους νικητές ο Fox με 33 πόντους ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ivey με 24.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Cleveland Cavaliers-Miami Heat 113-87

Μέτα από μια αγωνιστική «κοιλιά» οι Cavaliers επέστρεψαν στις νίκες απέναντι στους Heat σχετικά εύκολα. Το επιμέρους 21-2 της δεύτερης περιόδου ουσιαστικά άνοιξε το ρυθμό, γεγονός που βόλευε τους γηπεδούχους έχοντας περισσότερες λύσεις από τον πάγκο. Κορυφαίος για τους νικητές ο Garland με 25 ενώ από τους Heat ξεχώρισε ο Adebayo με 21.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας:

Suns-Knicks 116-95

Wizards-Hornets 106-102

Nets-Grizzles 127-115

Rockets-Warriors 120-127