Οι Milwaukee Bucks είναι σε ανοδική πορεία και αυτή τη φορά επικράτησαν για δέκατη συνεχόμενη φορά των Indiana Pacers με 141-131. Φύσικα, στο ροζ φύλλο συνέβαλε τα μέγιστα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος ήταν κυριαρχικός τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Πάμε όμως να ξετυλίξουμε το κουβάρι της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση και με πρωταγωνιστές τους Γιάννη, Holiday και Allen κατάφερα να πάρουν διαφορά 15 πόντων (30-45). Καθώς κυλούσε το πρώτο ημίχρονο οι Pacers δεν είχαν κάποιο σταθερό επιθετικό πόλο με αποτέλεσμα τα Ελάφια να ξεφύγουν σχεδόν με 30 πόντους (48-76). Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Γιάννη να πετυχαίνει 85 πόντους αριθμός που αποτελεί ρεκόρ πόντων για τη φετινή χρονιά. Στο δεύτερο μέρος, οι Bucks παρουσιάστηκαν χαλαροί με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι με μια αντεπίθεση διαρκείας να φτάσουν στο -9 (124-133). Ωστόσο, δεν είχαν τις δυνάμεις για την ολική ανατροπή.

Επιβλητικό αναμφίβολα παιχνίδι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος σκόραρε 41 πόντους με 14/22 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 7/18 βολές, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο. Στην αντίπερα όχθη, ξεχώρισε ο Turner με 24.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τις σημαντικότερες φάσεις του Γιάννη στην αναμέτρηση