Χωρίς την βασική τους πεντάδα θα μπουν στο ματς με τους Memphis Grizzles οι Milwaukee Bucks, μετά από τη μαθηματική κατάκτηση της πρώτης θέσης στη regular season.

Μία ημέρα μετά από την νίκη επί των Σικάγο Μπουλς και την μαθηματική κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, οι Μπακς αποφάσισαν να κατεβάσουν τον γενικό εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις (ξημερώματα Σαββάτου στις 03:00).

Σύμφωνα με το πρώτο injury report της ομάδας του Μιλγουόκι, εκτός αγώνα θα μείνει όλη η βασική πεντάδα (Τζρου Χόλιντεϊ, Γκρέισον Άλεν, Κρις Μίντλετον, Γιάννης Αντετοκούνμπο), αλλά και ο Πατ Κόνατον. Ο Χόλιντεϊ και ο Λόπεζ για να ξεκουραστούν, ο Greek Freak κι ο Μίντλετον εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο και οι Άλεν – Κόνατον εξαιτίας διαστρεμμάτων στο δεξί πόδι.

Το ματς με τους Γκρίζλις είναι το προτελευταίο της κανονικής περιόδου και όλα δείχνουν ότι στο Τορόντο, απέναντι στους Ράπτορς το βράδυ της Κυριακής (9/4) ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα προσπαθήσει να έχει όσο περισσότερους παίκτες μπορεί, καθώς στη συνέχεια οι Μπακς θα μείνουν χωρίς αγώνα έως την Κυριακή 16 Απριλίου όταν θα μπουν στη μάχη των playoffs.