Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική μας Ομάδα στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στο Βέλγιο (28/8 , 20:00). Συγκεκριμένα εκτός θα μείνουν οι Σλούκας και Κ.Αντετοκούνμπο που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού μετά τον αγώνα με την Σερβία. Ακόμη δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε οι Παπαπέτρου και Παπαγιάννης, με τα νέα για τους δύο “Παπ” να είναι ενθαρρυντικά, αφού συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα. Μάλιστα ο σέντερ του Παναθηναϊκού έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην προπόνηση της Επίσημης Αγαπημένης, ενώ ο Παπαπέτρου επέστρεψε μετά από αποχή αρκετών ημερών.

Αναλυτικά:

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε σήμερα (27/8) στις προπονήσεις εν όψει του αυριανού (28/8, 20.00) αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023.

Οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, οι οποίοι επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών από το Βελιγράδι δεν θα αγωνιστούν, όπως και οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στο ομαδικό πρόγραμμα, αλλά θα είναι εκτός για τον αυριανό αγώνα,

Στην ομάδα ενσωματώθηκε από σήμερα και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Οι 12 παίκτες που θα είναι αύριο στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.