Μεγάλο ντέρμπι όπως αναμενόταν ήταν η αναμέτρηση των Milwaukee Bucks με τους Boston Celtics με 131-125 στη παράταση. Η νίκη για τα «Ελάφια» ήταν αγχωτική. Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τρόμαξε τους πάντες στο γήπεδο με τον τραυματισμό του. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Holiday που σταμάτησε στους 40 πόντους ενώ από τους ηττημένους διακρίθηκε ο White με 27. Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι Celitcs με τις σημαντικές απουσίες τους μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και βρίσκονταν μπροστά με 35-27. Οι γηπεδούχοι όμως με πρωταγωνιστές τους Γιάννη και Holiday έκακαν ένα επιμέρους 13-3 και κατάφεραν να ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος προηγούμενοι (64-63). Στο δεύτερο μέρος, οι Bucks με μικρά σερί είχαν το πρώτο λόγο αλλά οι Κέλτες πάντα επέστρεφαν. Ακολούθησε θρίλερ, με τον Γιάννη να τραυματίζει το δεξί του γόνατο, να μένει στο παρκέ, αλλά να σηκώνεται και να συνεχίζει. Το παιχνίδι πήγε στη παράταση με τον Holiday να βάζει κρίσιμα καλάθια και τον Allen κρίσιμες βολές ενώ ο Γιάννης  κλέψει τη μπάλα από τον Williams, κερδίζει φάουλ και βάζει τις βολές για να κλειδώσει την νίκη.

Ο Greek Freak πλαισίωσε ιδανικά τον Holiday και ο Έλληνας super star ολοκλήρωσε την αναμέτρησημε 36 πόντους, 11/23 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 11/19 βολές, 13 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 2 μπλοκ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.