Η Μεγαρίδα προχώρησε στην απόκτηση του πρώτου ξένου καλαθοσφαιριστή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Christian Bradford (29 ετών, 1,85μ). Ο Αμερικανός PG ξεχώρισε σε τεράστιο βαθμό με την φανέλα της κροατικής Osijiek τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην δεύτερη κατηγορία της ABA League, ενώ το basketblog.gr σας είχε προϊδεάσει για την μετακίνησή του στην Δυτική Αττική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Christian is in Blue and White!
Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. με χαρά παρουσιάζει τον Christian Bradford!
Ο Κρίστιαν είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Έμαθε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στο Marion Military Institute, για να ακολουθήσει η διετία (2016-18) στο Πανεπιστήμιο του Radford. Από τη σεζόν 2018/19 ξεκίνησε το ταξίδι του στην Ευρώπη. Αγωνίστηκε στην KB Prizreni, ομάδα του Κοσόβου και ακολούθησαν η Rahoveci (Κόσοβο), η Politekhnik (Ουκρανία) και η Teodo Tivat (Μαυροβούνιο).
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Α’ Κατηγορία της Κροατίας με τη φανέλα της Όσιγιεκ με 16,7 πόντους (53,6% στα δίποντα, 38,8% στα τρίποντα), 4,6 ασίστ, 3,2 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα ανά αγώνα και φυσικά στην Β’ κατηγορία της ABA League με τη ίδια ομάδα με ακόμα καλύτερα νούμερα 18,2 πόντους (61% στα δίποντα, 33,8% στα τρίποντα), 5,3 ασίστ, 3,8 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.
Καλωσορίζουμε τον Κρίστιαν στην «φλόγα» και του ευχόμαστε πρωτίστως υγεία, και δευτερευόντως να πετύχουμε τους κοινούς στόχους που έχουμε οραματιστεί για τη νέα σεζόν συνεχίζοντας την παράδοση των «καλών» Αμερικανών στην ομάδα!
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της ΝΕΜ, ο Κρίστιαν Μπράντφορντ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ελλάδα για χάρη της ΝΕΜ. Δεν έχω ακούσει παρά μόνο καλά λόγια για την ομάδα και τους ανθρώπους της. Περιμένω πως και πως να συναντήσω από κοντά τους νέους μου συμπαίκτες και όλο το τεχνικό επιτελείο και εύχομαι όλοι μαζί να έχουμε μία εξαιρετική σεζόν».