Η Μελίκη κατάφερε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική, χάρις σε ένα τρομερό ντεμαράζ στο τέλος. Πλέον η ομάδα του Τοπούζη ξεκινά τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν χωρίς τον ακρογωνιαίο λίθο της Χάρη Σαχμπατιάν, ο οποίος είχε τρομακτικούς μέσους όρους με 19,5 πόντους και 12,7 ριμπάουντ. Μάλιστα, ο ικανός “ψηλός” μέσω του basketblog.gr εκφράζει το δικό του “ευχαριστώ” στην πρώην ομάδα του, με την οποία βίωσε μια από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΟ “ΤΕΡΑΣ” ΤΗΣ ΡΑΚΕΤΑΣ ΜΑΣ 🟡🔵
Ο Χάρης Σαχμπατιάν πραγματοποίησε μια καταπληκτική σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας. 19.5 πόντους – 12.7 ριμπάουντ – 1.3 ασίστ – τρομερή αποτελεσματικότητα!
Ο ίδιος δηλώνει: “Η φετινή σεζόν με την ομάδα μου, τον ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ τελείωσε με τον πιο όμορφο τρόπο καθώς ο σύλλογος μας στο πολύ ανταγωνιστικο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατόρθωσε στα play out να πετύχει τον στόχο της παραμονής απέναντι στο ιστορικό σωματείο της ΜΕΝΤ .
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, τον coach Θανάση Τοπουζη, τον Θωμά Αντωνόπουλο ,καθώς και τους φίλους -ες που ήταν πολύ κοντά στην ομάδα και φρόντισαν να μην μας λείψει ποτέ τίποτα!
Φυσικά και τους συμπαίκτες μου που μαζί περασαμε υπέροχες στιγμές εντός και εκτός παρκέ!
Εύχομαι για την επόμενη σεζόν υγεία και πολλές επιτυχίες για τους ανθρώπους και την ομάδα της Μελίκης.
Εις το επανιδείν!”
Σε ευχαριστούμε για όλα Χάρη!