Για την 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β΄Εθνικής ο Λεύκιππος Ξάνθης υποδέχεται τον Πανσερραϊκό σε έναν παιχνίδι που σε περίπτωση νίκης της ομάδας της Ξάνθης, αποφεύγει την διαδικασία των playouts.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ο παίκτης των γηπεδούχων Μίλτος Μαλάνδρης μίλησε για τη σπουδαιότητα της εν λόγω αναμέτρησης, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να είναι για 40 λεπτά συγκεντρωμένη σε άμυνα και επίθεση ενώ τέλος κάλεσε το κόσμο να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Μετά από ένα πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό φτάνουμε στο τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων όσον αφορά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Πράγματι σε περίπτωση νίκης θα τερματίσουμε στη 5η θέση και θα αποφύγουμε τη διαδικασία των play out. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Πανσερραϊκός έχει δείξει σταθερότητα και ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλο το πρωτάθλημα και αυτό τον έχει φέρει στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δείξουμε τα θετικά μας στοιχεία, να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Όσο για το κόσμο ανέφερε:

«Μας έχουν βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Έχουμε σταθερά πάνω από 500 φίλους της ομάδας στο γήπεδο και μας δίνουν την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό ζητάμε και στο τελευταίο παιχνίδι να είναι δίπλα μας και να βοηθήσουν σε όλο τον αγώνα».