Ήττα για τους Milwaukee Bucks απέναντι στους Miami Heat αλλά ακόμη πιο ανησυχητικό το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak στη προσπαθειά του να πάρει το φάουλ από το Kevin Love προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και τραυματίστηκε στη μέση. Ο Έλληνας super star πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Ωστόσο, επέστρεψε στις αρχές της δεύτερης περιόδου αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή, εντούτοις θα γίνουν και άλλες εξετάσεις για να εκτιμηθεί εαν υπάρχει ζημιά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάικ Μπουντενχόλζερ κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του αναφορικά με την κατάσταση του Γιάννη. Αναλυτικά:

«Οι ακτινογραφίες ήταν καθαρές. Θα το παρακολουθήσουμε, θα δούμε πώς θα ξυπνήσει, πώς θα αισθάνεται αύριο. Δεν κινούταν, δεν έδειχνε να είναι σίγουρο, να έχει αυτοπεποίθηση και αυτό έμοιαζε λάθος. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο γιατρός και πολύ περισσότερο τι θα πει ο ίδιος ο Γιάννης. Είναι ευλογία που είναι τόσο ανθεκτικός στους τραυματισμούς και αναρρώνει γρήγορα, αλλά πρέπει να το δούμε μέρα με την ημέρα, να δούμε πώς πάει, πώς αισθάνεται».