Έπειτα από πολλά χρόνια παρουσία στον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας, όπου και διετέλεσε και αρχηγός επί σειρά σεζόν, ο Νίκος Κακλαμάνος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο γειτονικό ΓΣ Σοφάδων, που ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (10/8) το μεταγραφικό αυτό… μπαμ με κάθε επισημότητα!

Ουσιαστικά, ο 41χρονος άσος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στον κόσμο της Α2 Ανδρών, όπου συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη της ιστορικής ανόδου της Καρδίτσας στα σαλόνια της Basket League, όπου μέτρησε 8 πόντους, 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 8 αγωνιστικά λεπτά κατά μέσο όρο στο πλευρό ενός πλήρους ρόστερ.

Πλέον, κάνει το επόμενο βήμα στην πλούσια καριέρα του κατηφορίζοντας δύο εθνικές κατηγορίες με στόχο άλλη μια άνοδο στη σταδιοδρομία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Κακλαμάνο.

Ο έμπειρος αθλητής και μέχρι πρότινος αρχηγός του ΑΣ Καρδίτσας με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Basket League συμφώνησε με τους διοικούντες τον σύλλογο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια που κάνει ο Γυμναστικός για διάκριση στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Ο Κακλαμάνος έχοντας να επιδείξει πολλές ανόδους σε όλες τις εθνικές κατηγορίες , αλλά και πολυετή συμμετοχή στην Α1 , αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της ομάδας στον δύσκολο φετινό μαραθώνιο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ».