Έναν παίκτη με χρόνια και συνεχή παρουσία στον κόσμο της Basket League φέρνει στην Α2 Ανδρών από του χρόνου ο ΑΟ Τρίτων, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Μιχάλη Καμπερίδη για τη νέα σεζόν στις Εθνικές Κατηγορίες!

Ουσιαστικά, ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΠΑΟΚ θα αφήσει τα σαλόνια της πρώτης τη τάξει λίγκας της χώρας μας μετά από 8 συνεχόμενες σεζόν με τα χρώματα των ΑΕΚ, Ρεθύμνου, Χολαργού, Λάρισας και του Δικεφάλου του Βορρά για χάρη του Τρίτωνα, που τις τελευταίες ημέρες κινείται πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με σωρεία ανακοινώσεων!

Πέρυσι, ο άτυχος “ψηλός” (28 ετών – 2.06 μέτρα) πρόλαβε να παίξει μόλις σε 7 ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τις τρεις περασμένες σεζόν είχε προλάβει να καταγράψει αθροιστικά 58 συμμετοχές με τους Ρέθυμνο, Χολαργό και Λάρισα μετρώντας 4 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά βραδιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με σταθερή παρουσία στην Α1 τα τελευταία χρόνια (Ρέθυμνο, Χολαργός, Λάρισα, ΠΑΟΚ), ο Μιχάλης Καμπερίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και με χαρά τον καλωσορίζουμε στα Σεπόλια! Καλωσήρθες «Κάμπε»!”.